17 beoordelingen. 94% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
7
Service
7
28-9-2018 09:11:28
Service
1
Deskundigheid
1
Prijs/kwaliteit
1
Een heel fijn gevoel tijdens het aankoopproces. Alles zou tiptop geregeld worden voor de Volvo maar de houding als er daadwerkelijk problemen zijn is echt verschrikkelijk. Fred is nergens meer te bereiken Neemt geen telefoon op. Dingen die hij zegt gemaakt te weten kloppen niet nadat ik bij een volvo garage ben geweest. Ik raad iedereen af hier een auto te kopen. Helaas, had echt een goede 1ste indruk van dit bedrijf maar service is echt te beroerd voor woorden.

Onze reactie:
Geachte heer/mevrouw Reis, jammer dat e.e.a. zo slecht valt. Ik weet alleen werkelijk niet wie u bent en wat u bij mij gekocht heeft....Ik heb helemaal geen auto verkocht aan Reis in den Dungen...
3-4-2018 10:00:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Aanschaf nieuwe auto
5-3-2018 14:33:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Tijdje geleden een Mini gekocht , keurig netjes afgeleverd, grote beurt , APK zoals het hoort. Auto rijd perfect en hij blijft gewoon bij polarcars in onderhoud.
12-1-2018 10:52:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Goede service. Storing werd gevonden en goed opgelost. Waar voor je geld.
30-9-2017 12:33:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Bij Polarcars een mooie V70 gekocht. Duurde lang voordat hij afgeleverd werd, maar dit kwam door een fout bij de RDW met de invoer. De auto rijdt heerlijk. In de eerste maand een paar mankementen gehad. Deze zijn onder garantie goed opgelost. Mijn indruk van Polarcars is goed. Telefonisch soms wat slecht bereikbaar. Men komt afspraken na en dat is belangrijk. Ik blijft zeker in onderhoud. Groet, Daniel
30-9-2017 12:27:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
6
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
7
Aantal maanden geleden auto gekocht bij Polarcars, op zich een prima auto maar bij aanschaf bleek de kilometerstand in mijlen te staan in plaats van kilometers, iets wat Fred overigens ook niet wist. Met Fred overeengekomen dat een en ander aangepast zou worden (teller) en dat hij mij een deel van de aanschafprijs terug zou betalen (auto had immers veel meer gelopen dan ik dacht). Teller is inmiddels aangepast maar tot betaling van de factuur is uiteindelijk ook gebeurt.... Ook een storing gehad, is verholpen maar het duurde m.i. te lang voor er geacteerd werd. Uiteindelijk is alles goedgekomen maar heeft allemaal te lang geduurd.... De auto rijdt overigens heerlijk.
30-9-2017 12:17:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
9
In februari 2015 bij Polarcars een V50 D5 gekocht. Na een hoop zoekwerk op internet op deze site uitgekomen. We zijn een kijkje gaan nemen bij de garage in Giessen, waar we erg vriendelijk werden geholpen door Fred.\r\nAl snel de beslissing gemaakt de auto te willen kopen, een aantal dingen die ik graag nog veranderd wilde hebben/erbij wilde hebben, waren geen probleem voor Fred. Zo werd mijn auto helemaal naar wens gemaakt en keurig afgeleverd! Ik kan deze garage iedereen aanbevelen! Mooie jong gebruikte en complete auto's voor goede prijzen, maar bovenal perfecte service vanuit de garage. Iets wat minstens zo belangrijk is!
30-9-2017 12:14:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Sinds een aantal jaar doet Fred voor mij het onderhoud aan mijn Fiat Panda, niet voor de hand liggend bij een Volvo dealer/garage maar via via met elkaar in contact gekomen. Bij de keuring/beurt altijd goed overleg en nooit onverwachtte verrassingen achteraf, top! Het lag voor de hand om nu ik mijn Fiat wilde gaan inruilen eerst Fred te raadplegen hoe dit aan te pakken. Na goed met elkaar afgesproken te hebben wat mijn wensen waren en welk budget ik had is hij voor mij gaan zoeken . Na een aantal dagen kreeg ik een berichtje dat hij een mooie Kia Picanto voor me had gevonden. Ik ben echt heel blij dat ik hem heb ingeschakeld. Ik rij met volle tevredenheid en blijf voor het onderhoud zeker bij Polarcars.
30-9-2017 11:26:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Onlangs een mooie Volvo V70 gekocht. Tijdens de proefrit kwamen een aantal onvolkomenheden naar voren zoals lekke uitlaat, trillen en iets met het gasklephuis. Wat ik erg fijn vond is dat het geen enkele moeite was om de auto achteruit de zaak te halen voor een proefrit. Vooraf werd door Fred aangegeven dat er nog niet aan de auto gedaan was. Tijdens het verkoop gesprek werd beloofd dat alles in orde gemaakt zou worden voor de aflevering. Ik was wat sceptisch maar toen ik de auto ging ophalen was alles keurig gedaan. De auto rijd fantastisch en ik ben zeer tevreden. Ik kan Polarcars aanbevelen.
30-9-2017 11:22:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Sinds een paar jaar rijden we in een prima V70 die we bij Fred gekocht en sindsdien in het onderhoud hebben. De auto die we eigenlijk op het oog hadden was al snel verkocht maar Fred zocht een soortgelijke in het buitenland, importeerde die en verkocht hem ons voor een zeer goede redelijke prijs. Helaas mankeerde er hier en daar wat aan maar Fred beloofde alles in orde te maken. En dat bleek ook waar. We kregen een V70 die er voor zijn leeftijd super uitzag en nog steeds heerlijk rijdt! Fred is een zeer vriendelijk persoon met hart voor de klant. We komen er graag, ook al is het ook voor ons niet naast de deur. Ik kan iedereen POLARCARS van harte aanbevelen!
30-9-2017 11:18:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
In december 2009 kocht ik Volvo V70 bij Fred. Het eerste wat mij trof was het vertrouwen van Fred: ik kreeg de auto zo mee voor een paar dagen proefrijden. Vervolgens hadden we snel een goede deal met scherpe prijs en dito inruil. Wat opties bijgeplaatst en heerlijk rijden. Onderhoud en reparaties tegen betaalbare prijzen en coulante service. Fred zit niet naast de deur, maar ik rijd er graag voor om! Dat heb ik zo terug verdiend. Inmiddels 130.000 km verder en de diesel ronkt nog net zo lekker. En de automaat schakelt na een onderhoudsbeurt van Fred soepeler als ooit te voren! Een aanrader dus.
30-9-2017 11:15:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Polarcars is een professionele en vakkundige organisatie. Klantgerichtheid en flexibiliteit zijn sleutelbegrippen welke sterk van toepassing zijn. De producten en diensten van Polarcars zijn van uitstekende én betaalbare kwaliteit. Door mijn persoonlijke ervaring met Polarcars kan ik deze organisatie zeker aanbevelen. Nico de Bruin, directeur/eigenaar MSC BV - www.multisolutionscompany.com MS4C BV - www.MS4C.eu
30-9-2017 11:13:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
7
Soms zit het mee, soms zit het tegen, maar alles komt goed!\r\n\r\nBij Fred hebben wij een Audi Allroad (2002) gekocht, waar we bij het eerste zicht al zeer verliefd op waren. Keurig met garantie een leuke deal kunnen sluiten.\r\n\r\nHelaas (voor Fred met name), zat het het niet mee met de luchtvering. Enkele malen moest de auto terug door (exotische) storingen, maar zelfs net voor en tijdens zijn eigen vakantie heeft het werk niet stil gelegen en is alles naar tevredenheid opgelost. Super!\r\n\r\ntja, je leest het ook in andere reacties. Ik kom uit Delft en dan is Giessen niet om de hoek, maar met de service zeker wel de moeite waard! Voor een volgende auto, kijk ik zeker weer even op Polarcars.nl Gr. Yves
30-9-2017 11:08:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
In maart 2014 een V70 D5 automaat uit 2006 gekocht bij Polarcars. Heerlijke auto waar ik al 25.000 km met veel plezier in heb gereden zonder enige klacht. Daarvoor een V70 benzine uit 1998 gekocht ook bij Polarcars. 1 jaar in gereden en ook een paar kleine reparaties gehad die probleemloos en snel naar tevredenheid werden opgelost. Dat was de reden om bij Polarcars te blijven gezien de prettige ervaring. Betrouwbaar adres voor goede service en kwaliteitsauto's.
29-9-2017 11:42:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Heb inmiddels 2 auto's gekocht bij deze garage. Probeert mij altijd te helpen en komt afspraken na. Auto's zijn hier ook in onderhoud goede service en prijs kwaliteit verhouding.
29-9-2017 10:23:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
7
Mooie Youngtimer hier gekocht. Auto was niet goedkoop maar werd perfect afgeleverd, zeker wanneer je bedenkt dat hij 16 jaar oud is. Tot nu toe prima gegaan.
29-9-2017 10:04:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Aanschaf nieuwe auto